Cookies

Náš web potřebuje pro přizpůsobení obsahu a analýzu návštevnosti váš souhlas. Souhlas vyjádříte kliknutím na tlačítko "OK". Více informací
Svůj souhlas můžete odmítnout zde .

[javascript protected email address]

EGJE Basic

EGJE Basic

Nové řešení pro menší firmy

  • Zjednodušené ovládání v oblasti nastavení systému
  • Přístup odkudkoliv prostřednictvím internetu
  • Garance souladu s platnou legislativou

Software Elanor Global Java Edition Basic je cloudový HR informační systém pro vedení mzdové a personální agendy zaměřený na segment menších firem. Systém je poskytován jako služba, takže odpadají starosti se zajištěním jeho provozu a administrace potřebné infrastruktury. Přístup k aplikaci probíhá přes webové rozhraní, prostřednictvím internetu je možný odkudkoliv.

Co EGJE Basic umí?

Personální evidence
Slouží pro evidenci osob a pracovních vztahů a informací pro výpočet mzdy. Naleznete v ní přehled ukončených pracovních vztahů, a to včetně potřebné výstupní dokumentace, stejně tak, jako evidenci lékařských prohlídek či školení.

Mzdy a zúčtování
Klasický výpočet mezd v souladu s platnou legislativou včetně kalkulace sociálního a zdravotního pojištění, roční zúčtování daně.

Výstupy
EGJE Basic generuje výplatních lístky a dalších dokumentů vyžadovaných legislativou. Lze v ní zajistit bankovní příkazy (dle podporovaných formátů), potvrzení o příjmech, stejně jako výstupy pro šetření Trexim. Nedílnou součástí jsou i standardní exporty (účetnictví) a definované reporty.

Vstupy
Lze zadávat pravidelně nebo jednorázově, a to jak ručně, tak i dávkovým importem.

Nabízíme

Dostupnost 
Máte okamžitý přístup k informacím přes webový prohlížeč. Můžete se připojit kdykoliv prostřednictvím svého mobilního zařízení.

Zabezpečení 
Zajišťujeme vysokou úroveň bezpečnosti systému i zpracovaných dat.

Podpora 
Uživatelské rozhraní je velmi intuitivní. Systém poskytujeme jako službu, nemusíte se starat o jeho provoz a administraci.


Are you interested in our services? Do not hesitate to contact us at info@elanor.cz.