Cookies

Náš web potřebuje pro přizpůsobení obsahu a analýzu návštevnosti váš souhlas. Souhlas vyjádříte kliknutím na tlačítko "OK". Více informací
Svůj souhlas můžete odmítnout zde .

[javascript protected email address]

el.is & el.ip

el.is & el.ip

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost


Název projektu: Elanor - el.is & el.ip
Cíl projektu: Cílem projektu je vyvinout nový HR informační systém el.is a rozvoj integračního a transformačního nástroje el.ip do cílového stavu funkcionalit.

Stručný popis:
Projekt je zaměřen na oblast experimentálního vývoje softwarových systémů a nástrojů využitelných v oblasti řízení lidských zdrojů.

Projektem budou dosaženy 2 výsledky projektu:

  • Vývoj nového HR informačního systému el.is
    Bude se jednat o nově programovaný informační systém využívající moderních technologií (kontejnerizace, prvky umělé inteligence a automatizace). Nejdůležitějším přínosem el.is bude jeho využitelnost v mezinárodním měřítku.

  • Rozvoj stávajícího integračního a transformačního nástroje el.ip
    Neméně důležitou součástí projektu musí být dokončení vývoje integračního a transformačního nástroje. Tento nástroj umožní automatizované zpracování a validaci dat poskytovaných externími systémy zákazníků společnosti. Tato data vstupují do HR informačních systémů, kde mohou být dále řízena. Integrační a transformační nástroj pak bude tato data i vracet zpět k zákazníkům. Cílem je, aby byl tento nástroj schopen pracovat s daty napříč různými systémovými rozhraními včetně všech specifik dané země, odkud data pochází. Nástroj umožní rozšířit a zefektivnit outsourcingové služby.


Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z prostředků fondu pro regionální rozvoj v rámci operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost pod záštitou ministerstva průmyslu a obchodu.


Projekt bude řešen individuálně bez zapojení partnerů.